3 Ağustos 2012 Cuma

Titre ve Kendine Gel

 Naaabarsınız dişi kuşlar -o- Ben kendime geldim, dünya neymiş hayat neymiş insanlar da kim falan. Tüm bu sorulara artık cevap verebiliyorum .w.'' Rehap günlerimi geride bıraktım hayatımda yeni bi sayfa açtım.. derfgthyu hayatım boyunca bu sözü söylemek istemiştim biliyo musunuz dfghjk Çok saçma bi laf değil mi ama ya, hayatımda yeni bi sayfaymışmış.. hayatı defter belleyen zeka özürlü zihniyet, bir defter habire senin dötüne batmaz kusura bakma yani.

 Ben orucumu böyle mallanarak yaşıyorum işte.

 Nevet, orucu tutmaya başladım ama hala şu aydabirkadınişkencesi durumundayım :/ Sevgili Ninja bana fetva verdi, on günden uzun sürerse nolursa olsun oruca devam etmen gerekirmiş. Fetva dini tavsiye öğüt demek ._. Artiz artiz kullandığıma bakmayın ben de annemden öğrendim.

 E durum böyle olunca ben yine oruç tutmaya başladım. Ama her oruç tutuşumda zeka seviyemde bi gerilemeler, bi mallanmalar falan. Gerizekalılaşma evresi yaşıyorum yani. Noluyo bilmiyorum vücuda hayrına bi madde girmeyince beyin histeri krizine falan giriyo heralde ._.

 Kansızsanız oruç tutmak zor nan. Bi de tuhaf olan herkes suu suuuğğ ;A; diye inildiyo akşam ezanı okunduğunda bile ben önüme konan suyu içmiyorum O_O Direk Ya Allah Bismillah savuulunn dolmalarrğğ owo moduna girip yemeğe atlıyorum. Su? Yok kalsın o.

 Yemin ederim deneylik insanım lan ben. Şu son beş yılda içtiğim su miktarı sizin üç ya da iki yılda tükettiğiniz su kadardır belki. Oruç tutmadığımız zamanlarda günde bi su bardağı suyu zoraki içerdim ben. O da akşam yemeklerinde annemin beni tehdit etmesiyleydi düşünün artık.

 Anneannem de benim kadar su aramazdı. Sonra kadına bir böbrek taşı indi var ya, hayatımızın travmasını yaşadık ailecek. Hiçbir yardımda bulunamıyosun, o dibinde inim inim inliyo. Kötü bi hastalık ya. Ve tamamen gelecekte başıma gelecek olan şey =_=

 Umarım oruç oruç okumazsınız da aklıma neden su sokuyosun gerizekalı kaltak diye sövmezsiniz bana :/

 Ya Ninja günde üç litreyi içiyodur kendi başına. BENİM SORUNUM NE LAN?! Rekorum beş gündü, beş gün boyunca hiç suyu aklıma getirmeden yaşadım. Ama şu da var, domatestir sodadır şudur budurdan yeterince su aldığıma inanıyodum. Sonra annem sen en son ne zaman su içtin diye sorunca saç baş kavga etmeye başladık sxdcfghj O beni sürükleye sürükleye damacananın önüne getirdi ben sövüyorum içmiycem yaaee >_< diye. Öyle de mal günler yaşattım işte aileme.

 Hala su içmiyorum asla da aramıyorum ve kimse karışmasa ben o beş gün rekorunu da geçerim su içmek de aklıma gelmez ._. Bu berbat bişey lan. Günde kaç litre içmemizi istiyolar, sağlık için gerekli falan. Eeee ben nasıl hala hayattayım o zaman TOT Korkmuyo da değilim, arada da sırada sapkın düşünceler beynimi kemiriyo ve ya vücudum çürüyosa kuruyosa susuzluktan gibi zeka ürünü şeyler düşünüyorum. Çürüyerek gebermek istediğimden henüz emin değilim ._.

 Neyse bu iç açıcı konuyu geçiyorum ben artık. Hah ne diyirdim, işte ben asosyallikten çıkmalıyım diyip duruyodum kendime. Ya aslında halimden memnundum da doğam gereği evden çıkmam gerekiyomuş sanırsam. Habire odada yatağın üzerine peydahlanınca ruhsal dengem geberiyo beynim çık hava al çık havaa alll >_<  diye ciyaklıyo bedenimse siktir git oluumm yorgunuz emoyuz biz burda kalıcaz taam mı diye sövüyo ona. Hal böyle olunca ben deniz yıldızı mod activate olarak bulunduğum yerde yapışık kalmaya devam ediyorum =_=

 Bu durumdan eğer bizim sınıf olsaydı tahminen kurtulamazdım da. Şimdi sınıfın hali şu, kızlar erkekler ayrı takılır çünkü ne zaman bir araya gelinse kavga çıkar. Ama iki taraftan da bi iki kişiyi şutlayınca pekala katlanılabilir bi grup olunur.

 Bi başkanımız vardır ki çocukcağız organizasyon -böle mi yazılıyo acep :/-yapıp yapıp asla gerçekleştiremez. En son piknik hayalleri kurduk, herkes vıt etti zıt etti o da yeterin gari ben tatile gidiyorum diye bastı gitti. Ama ben olsam o organizasyon -hala nası yazıldığını bilmiyorum- yapılırdı aga -w- Bi kere ben sınıfa 23 kutu pizza götürüp de tüm okulu pizza kokusuna boğan bi kızım. Yaparım yani -w- De sonu çok pis bitti o olayın bi ara anlatırım size.

 Neyse işte özentiyiz ya bizde, hemen iftar yemeği planı sokmuşlar bunlar araya. Habire konuşuluyo ama ben hiç tınlamıyorum, o sıralar akşam ezanında hala uyuyan bi uyku düzenim var gidebilecek bi halim bile yok ki dfghjk

 Tabii istemiyodum da o ayrı. Bizim sınıfın insanlarıyla ilişkim yukarda da sölediğim gibi '' katlanmaktan '' ibaret. Ama meğersem ben şaklaban sheri'yi bunlar pek bi istiyolarmış =_= Yok gelmezsen küseriz seni özledik falan da filan. Ninja bana git söv onlara abi gitmek istemiyosan dedi, haklıydı da aslında. Gitmeyi bi gram bile istemiyodum ama işin ucunda şu da var ki evden dışarı çıkmamaktan dünya hayatı nası bişey unutmuşum artık. Hayata küfrediyorum, gelecek kaygısı büyüyüp duruyo içimde, en önemlisi zaten çok az olan iyimserliğim ve yaşama sevincim de tatile çıkmış yok ortalıkta.

 İşte ben gitsem sıkıntıdan gebericem gitmesem ruhum gebericek diye diye debelenirken o sınıfta anlaşabildiğim tek insan olan kız da gel lan seni çok özledim ;_; yapınca dayanamayıp bindik bi alamete gedeyoz gıyamete diyerekten hazırlanmaya başladım.

 Sırf bu kız da sıkılmasın orda diye gitmeye karar verdim yani. Bu konuşma saat iki civarında oldu, beşte de toplancaktık zaten. O üç saati de uyuyup geberesice arkadaşlık ilişkisi diye söverek geçirdim.

 Açıkcası ne kadar mutlu geçti diye sormayın, hiç de eğlenmedim. Ama dışarı çıktım ve hava aldım, insanların ordan oraya koşuşturmasını izledim sonra da kendi kendime titre ve kendine gel sheri dedim. Daha fazla kaplumbağa hayatı yaşayamazsın.

 İşte bu buluşmanın bana tek faydası buydu, kendime gelmemi ve durumumun acınasılığını farketmemi sağladı. Ha bi de Nayt'ın bahsettiği bıyık şeklindeki kolyeyi buldum OWO SENİ SEVİYORUM BIYIK

 Ve iyi değilim. İşaret parmağımın yan tarafına bıyık şekli çizip onu dudak üstüme koyup nehehe bıyığım var yapan bi insanım ben. Ne bekliyosunuz ki yani.

 Hazırlanışım tam bi facia oldu ne giysem annemin fazla açık sarkarlar serenatını dinledim. Şaka maka kadın haklı çıktı yalnız.

 Abi koştura koştura gidiyorum yolda, nefes nefeseyim saç baş dağılmış ve davetkar bi tipim de yok hani. Zaten çekici bi hatun da değilim bi de o kılıkta tam götün götün gülünücek bi halim var. Ve ben o haldeyken kıza bak kızaa diye bağırışlar ıslık sesleri  ve yavvrrrrrummm inildemeleri duyuyorum arkamdan. Ve o kaldırımda bulunan tek dişi canlı benim istesem de istemesem de tüm o abazalıklar bana yapılıyo yani. Bir öfkelendim bir sinirlendim sormayın. Ağız burun dalardım yanımda bi arkadaşım daha olsa, ama tek başımayım ben onlara saldırdığım anda tuttukları gibi mıncırırlar lan beni. Aydınlık bi havada tam en trafik dolu kavşaklardan birinin ortasında da taciz edilmeye dayanamam kusura bakmayın. Çok güzel tekme atar, tırmıklarım, bi kıza göre saldırma potansiyelim Ninja kadar olmasa da iyidir yani. Ve atletik bi insan olmadığımı da düşünürseniz verebildiğim zararlar yine iyi sayılır.

 Ama beş erkeğe bir kız. Ebenin ebesinin kıçı artık sheri. Yolun ortasında belanı arama bas git di mi? Yok ama o an gözümü öfke bürüdü ya benim, illa maceramı arıycam illa kıçımı belaya sokucam. Şart hani, olmazsa bi yerimden bişey eksilir. Döndüğüm gibi şakk diye ben bunlara bi el hareketi çektim, bu hırbo sürüsü de hönk ._. diye kalakaldı. Aralarından biri pis pis sırıtıp bişey mi oldu güzelim diye sorunca bendeki ciyaklamayı görecektiniz siz.

 Ne demek bişey mi oldu ya? Kendini ne sanıyosun sen olum? Sendeki bu tiple bu kırolukla hangi kız bakar sana Allah'ımın denyosu! Siz beşiz dingiller utanmıyo musunuz sokakta kızlara sarkmaya piç kuruları! Uçkurunuzu düşüneceğinize adam olun lan!

 Hah işte, 60 yaşındaki ninelerle nasılsınız teyzecim :3 muhabbeti yapan da aynı sheri, caddenin ortasında beş kıroya bunları söleyip kafa tutan da sheri. E bu kızı bu kadar çileden çıkarttığınıza göre yediğiniz bi halt var demek ki ortada!

 Hala sinirleniyorum hatırladıkça lan. Ne bu Konya'nın erkeklerinin denyoluğu, kıroluğu. Yetti artık ben sizi çekmek zorunda değilim, yaptığınızı komik sanıyosunuz ama 15 yaşında bi kızım ben. Ödüm bokuma karıştı nasıl yürüyceğimi unuttum lan ben orda. Espri anlayışları bu kadar düşük gerizekalılarla dolu bi şehirde yaşamaktan da nefret ediyorum. Gidin ben size elit olun demiyorum, adam olun diyorum sokaktaki kıza sarkmayın diyorum. Sözlü tacize uğradım yine durduk yere.

 Diyorum ya orospu olsam ya da istekli olsam gam yemiycem, paldır palandıras koştura koştura yetişcem derdindeyken bile gelip de buluyo beni *pneler.

 Neyse işte vardım ben Kulesiteye tabii hala öfke içindeyim. Arkadaşım neyse ki gelmiş o beni mutlu etti en azından. Sonra diğerleri de geldi de, yok lan olmuyo işte.

 Biri der ordan ben okulu çok özledim kankii yaa diye diğeri ordan merdivenlere bakar sevgilisi gelsin diye sevgilisi gelir dana kadar bi topukluyla, ah bi de yürümeyi becerebilse.

 Yani bu insanlar mı benim anlaşmam gerekenler? Pardon siktir olsun gitsinler o zaman. Okulu özlemedim hocaların bana yaşattıklarını özlemedim. Şu meşhur ortam içinse okula katlanmam. Herkes diyo ya öyle deme kankaaaee ya ortamı özledim diye. O KANKA DİYEN YAYLANAN ÇENENİ KOPARTIR GÖTÜNE SOKARIM SENİN.

 Açım ve ortam sevdalısı insanlara sinir oluyorum kusura bakmayın.

 Yemekleri alalım dedik herkes bi fastfood a abandı. Yuh dedim ya. Abi ramazanda bari amerikayla ingiltereye para kazandırmayın di mi? Ben kapitalizme karşıyım, kapitalizmi aranızda bilmeyen varsa kısaca amerikanın yaptığı tüm davranışlar diyebiliriz. Başka ülkelerden faydalanmak onları sömürmekten bahsediyorum. Ben daha fazla mcdonaldsdan da burger kingden de yemeye niyetli değilim. Bu isteğimi tahminen uzun süre tutamıycam ama bi daha mcdonalds kesinlikle yok. Bi kere helal şekilde kesmiyolarmış eti o kesin, ikincisi amerikaya hakkaten para kazandırmaya niyetim yok. Hele Ramazan gibi bi vakitte asla mcdonaldstan yemem. Burger kingden de steakhouse yüzünden vazgeçemiyorum ;_; ama artık onu da azaltıcam arkadaş.

 Bi kere biz gençlerde şu zihniyet yerleşmiş, bi alışveriş merkezine gidip yemek yiyelim dediğimizde direk bu iki yerden birini seçiyoruz. Ha arada bi kumpir bi pizza, belki. Ama ben kulesitedeki pek çok lokantayı dün keşfettim/farkettim. Kulesite ilk açıldığı zamandan beri onlar orda, ama kimse tınlamıyo. Neden? Fastfood varken onları kimse bi seçenek olarak bile düşünmüyo da o yüzden.

 İşte böyleydi oturduk naptın nettin sohbeti yaptık yemek yedik falan. Ama zihniyetlerimiz farklı, daha doğrusu düşüncelerimiz farklı. Anlaşamadığımı kimseye göstermedim ama ben o insanlarla hakkaten uyuşmuyomuşum yemek sırasında bunu iyice farkettim.

 Ordan çıktık kafeye gittik, ergeniz ya, ortama akalım derdimiz var ya, havamız var ya işte o yüzden. Kızlı erkekli gruplara imrenmişimdir, çünkü anlaşabilirler neşeli bi şekilde hep beraber gülüşerek giderler falan. Ama cık biz öyle bile olamadık.

 Akşamın onu, kimseyi o saatte bağırıp çağırmanla rahatsız etmeye hakkın yok. Tüm hönkürmeler küfürler hahahhah lar caddede yankılanıyo. Serserilik. Erkekler onuncu sınıfa geçmişlikten çok anasıfı zekasında birbirlerini kovalıyolar. Kızlar kırıta kırıta dedikodu yapıyolar. Ve ben kese kağıdım olsa da kafama geçirsem diyorum.

 Kafeye de girişimiz aynı gürültüyle oldu. Ve bi dakka dedim benim imrendiğim bu muydu? Hayır.

 Anlaşabilen ve ortak noktaları olan bi kız erkek grubunda şakalaşarak gülüşerek bi kafede oturmayı istedim. Birbirimizle dertleşelim istedim. Bunu istemedim bu şekilde onlara uzaktan bakıp sizi anlayamıyorum bakışı atmak istemedim. Ama istemesem de olduğum durum buydu.

 Akşamın on ikisine kadar bunlar gezmişler sanırım çünkü sınıf başkanı bana eğlendin mi diye anca on iki buçukta mesaj attı, cevap vermeye gerek bile duymadım çocuğa yalan söleyesim yoktu çünkü.

 Şu sırf onun için gittim dediğim arkadaşım var ya, işte onunla birlikte saat on buçukta bizim eve geldik ve sonunda sohbet edebilme imkanı bulduk. O kalabalık grup içinde ne desen sağındaki solundaki duyuyo o da dalıyo konuya falan. Gereksiz yere özel bişeye burnunu sokan insanlar içinde de doğru düzgün konuşamadık açıkcası.

 İşte dün akşamım böyle geçti iyisi de -ve daha çok- kötüsü de vardı ama sonunda ben artık yaşayan bi insanım. Zaman çok çabuk geçiyor ve biz onu eve tıkılı kalıp bilgisayar başında kendimizi çürüterek harcıyoruz. Kıçınızı kaldırın bayanlar. Gidin ve gezin, illa yanınızda bi insana ihtiyacınız yok. Alışverişe gidin, kitap dükkanınıza gidin, gerçekten anlaşabildiğiniz insanların yanına gidin. Ama asla benim gibi yaşamaya dair olan inancınızı kaybedip de ölmemem için gereken sebebim ne düşüncesine gitmeyin.

 Hepinizi mıncırdım o3o
                                
-blog yazısının sonunda bile öğüt veren insan.

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. HAH? -_________-
    Evden... Çıkmak mı?
    Sonbahar-Kış gelsin anca.
    Abi yanlız ben anlamıyorum lan bu hırboları kıroları. Ömrü hayatım boyunca bir kere laf etmediler bana. Sırtımda gitar minibüse yetişmeye çalışırken laf attılar. Ben de dittirettim minibüsü o hayvanlara bağırıp hönkürmeye başladım. -o-
    Aman, Allah kimsenin başına vermesin cidden, onları öldürmeyi geç de o kadar para köstüğüm gitar gidiyodu elden eğer tırsıp kaçmasalardı.
    Bu arada ben İstanbul'a haftaya Cumartesi gidiyomuşum. Yarın değil.
    O kızlı erkekli gruplardan da bir halt çıkmıyor kanımca. Bir kaç kere alakasızca denk geldim, birinde ben gerçekten ortamda olduğumdan kimse konuşamadı, birinde ben arkadaş yüzünden bulunuyodum ve bönbön bakıyodum ha konuştular ama çok ergeniklerdi, diğerinde... Ordan kaçtım. Tamaaaam ortam geçmişim çok berbat. Umrumda da değil lan. Ortam neymiş. Gerizekalı gibi kırık dökük yerlere gidiyolar, nargile içiyolar, mıçmıç sohbetler ediyolar. Ben anlık adam değilim kardeşim, peşime takılın sizi gezdiririm eğlendiririm ama birilerinin peşine takılıp da eğlenemem.
    Bir de plan yaparlar ya şu zamanda şurda olucaz, bu zamanda şurda, sonra şuraya geçiçez. Iyyy nefret ederim öyle şeylerden. Yapacağın içinden gelecek şehrin öbür ucuna gitmek istesen bile gideceksin.
    Of lan yine içim karardı benim. -_- Etrafıma ne ara bu kadar mal toplandı? Ne zamandan beri güvendiğim insanlar twitter kızı oldu? Ne zamandan beri geriye adamakıllı 3-4 kişi kaldığını farkettim? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? Anneannemin limonataları neden bu kadar güzel?
    Lanet olsun T_T ben hayatımda 1 kere ev limonatası içtim, babamsa sadece menemen yapabiliyor.
    Hayat neden bu kadar acımasız?
    *Edit*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üstümdeki de hakkaten açık saçık değildi, hele dar hiç değildi. neden gelip habire ama habire bana dadanıyolar ben de bilmiyorum ;_;
      sövdüğün iyi olmuş bi daha laf edemezler başka kızlara da göt korkusuyla u_u
      ya abi benim kızlı erkekli grup dediğim bu blogtaki gibi anlaşabildiğim insanlardı. ama yok yanı bizim sınıfın insanlarıyla bile uyuşamıyorum bi de onlarla kafeye falan gitmem artık.
      istanbula mı gidiyosun ;_; Allah'ım neden benim dışımda herkes istanbula gidebiliyo TOT
      hee ya bizimkiler de plan yaptı sanki turistlere tur gezisi düzenliyolar anasını satıyım. kimse uymadı o ayrı.
      ben sana limonata yaparım uwu anneanneninkiler kadar güzel olur mu bilmem ama limonata yapmak çok kolay sen de dötünü kaldırsan yapabilirsin aslında f.f.f.

      Sil
  3. Dışarı çıkmak? Oruçluyken? Hemde ben?._. Asjfjdjfhjsghsa hayatta yapmam ._. Yani istesemde yapamam çünkü beni dışarı çıkmak için davet edecek arkadaslarım yok o.o birde biz şu dediğin gibi kızlı erkekli bir grubu ancak üniversitede görebileceğiz. Olmadı lise son, ama yinede öyle eğlenebilmek için grubun olgun insanlardan oluşması gerekiyor, işi gücü bok yiyip patavatsızca sıçmak olan veletlere değil. Boşver oscarlık komedi filmini, al eline bir patlamış mısır liseli ergenlerin sohbetlerini dinle, davranışlarını izle. Göt gülmekten ikiye ayrılır eminim. Çünkü dışarıdan gerçekten çok salak görünüyoruz.
    O piç apacilerden her yerde var -__- bir keresinde dışarıya dolaşmaya çıktığımı hatırlıyorum, iki motosikletli piç tarafından yol boyunca takip edilmiştim ve takip edildiğimi ancak karşıya gecmek için kafamı çevirdiğimde fark ettim. O motosikletle aramda beş santim bile yoktu yemin ederim, birde nasıl korktuysam bir şey diyemeden siktir olup gittim arkama baka baka. Hatırladıkça deli oluyorum yemin ederim resmen gözle taciz edildim akhjskgjg iyiki adamlar az edepliylermişte laf atmadılar ama gözle taciz laftan kötü lan .A.
    Ya ben bu yaz tatilini istesemde gezerek geçiremem zaten. Bir bende o göt yok, iki gezip tozabilecegim bir arkadasım bile ok, üç hava çok sıcak .Q. En iyisi son bahar U_U tabi o zamanda okul var ama biz ogrenciler zaten okul zamanında okulu ilgilendiren seyler hariç her şeyi yapıyoruz ama yaz tatillerinde götünüz yemiyo, genlerimizde var işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keesinlikle öyle. garsona bana bi kese kağıdı getirir misiniz dememe ramak kalmıştı zaten, o yüzden de erkenden defolup gittim -o- biz mi anormaliz bu yeni nesil liseliler mi hala çözemedim
      vay anasını ._. geçmiş olsun lan. bilirim gözle tacizi de yaşadım o da çoh poh bişeydir -eleman her türlüsünü yaşamanın travmasıyla kendini kara çarşafa vuracak yakında-
      dcfgvh güzel mantık, tamamen de doğru u_u'' de ben bişeyi anlamadım senin dışarda konuştuğun ya da katlanabilme ihtimalin olan hiç bi insanoğlu yok mu la ._. ?

      Sil
  4. Ohaa dışarı çıkıp gezen insanlar da var mıymış la? o__o Ben dışarı çıktıysam eğer ya evde sigara bitmiştir ya da sitedeki kediler kaçtığı için aramaya gitmişimdir. Hepsi bundan ibaret. Haliyle tacize falan da uğramadım. Ama uğramışsam da gerizekalı olduğum için anlamamışımdır o_o
    Taciz/tecavüz en nefret ettiğim şeylerden biridir. İzlerken bile psikolojim bozulur o__o (bkz. Fatmagül afsdfasdfs)
    Gelecek hakkında o arkadaş grubumu da asla göremeyecğim galiba. Çünkü, bi kere böyle absürd ve acayip mal bi deneyim yaşadım. Konusuzluktan ve konuşamamaktan herkes geberiyodu. Kızlarsa....ahh kızlar, erkeklerin iğrenç esprilerine ayıp olmasın diye yerlerde sürünerek gülüyolardı. -Bence acıdan dolayı yerde sürünüyolardı da neyse.-
    Bi de bunların Starbucks diye acayip takıntıları var sanki sanarsın Starbucks sıçıyo. Yani ne gereği var elin entel Starbakzına. Otur evinde iç acı kahveni. Yok mokaymış yok çokaymış. Hayır yani çok gereksiz bi de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He bi de ben sigara içmiyom he. Başını okurken sigara içiyomuşum gibi gözüktü sanki. eheh tamam batırdım iyicene -o-

      Sil
    2. yok sonradan çaktım çünkü o hadi güzelim amcaya bi sigara al muhabbeti bizde de oluyo =_=
      starbucksda öyle abartıla abartıla tadı güzel olan bişey yok biliyo musun. bi falafel sandviç var onu da gider evimde yaparım olum
      sırf marka sırf ismi var ortamı var havasına gidiyolar başka bi poh amacı yok yani.
      bende o mutlu ve anlaşan grup hayalinden uzaklaştım yok öyle bi dünya çünkü =_=

      Sil