24 Haziran 2012 Pazar

ve sheri yine çenesini açar. biriniz bana koli bandı falan alsın nan

 Beni duymadığınızı biliyorum ama artık bunları söylemenin zamanının geldiğini düşünüyorum.
Özür dilerim Atatürk, sizin binbir emekle aldığın vatana zıçanlara karşı hiç bi şey yapmadım. Yapabilir miydim şu güne kadar, hayır. Ama bundan sonra da yapamayacağım. Çünkü kurtaracağımız hiç bişey kalmadı.
 Sizden pek çok şey için özür dilemek istiyorum.
 Başı açık kadın satılıktır.
 Diyen milletvekillerimiz var şimdi. Sen bu ülkeyi bize nasıl bıraktığını hatırlıyor musun? Kadınları ne de güzel kurtarmıştın çarşaflarından, onların üniversite merdivenlerinde dizilmesini istemiştin, başka kadınlarla birlikte tek bi kocanın önünde değil.
 Bize, bu ülkeye ve size, anka kuşu gibi yeniden doğan devletimize ne kadar saygı duyulduğunu hatırlıyor musunuz? Ne kadar çok insanı ağlattığınızı hatırlıyor musunuz giderken? Biliyor musunuz, hala sizin için ağlıyoruz. Ve ağlamaktan da vazgeçmeyeceğiz.
 Ama sadece size ağlamıyoruz. Keşke öyle olsaydı. Ölen gençlerimize de ağlıyoruz. Onların kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? Sizin savaşlarda öne sürdüğünüz gençlerden sadece bi kaç daha büyükler. Hepsi bu vatan için feda etti kendilerini ama işe yaradı mı sizce?
 Bir savaşa girsek kaldı mı bizde asker? Kaldı mı bizde cesaret? Otuz bin lirası olmayan o tonla genç nerde şimdi biliyor musunuz? Toprağın altında, daha yeni suladılar kanlarıyla o toprakları. Şimdi o toprakların üzerinde kürtler geziniyor.
 Kaç yıldır süren onca savaş. Tüm hayatınızı hatırlıyorsunuz değil mi? Size söylüyorum Atam tüm hayatınız boşa geçti! Yaptığınız, feda ettiğiniz onca şey, kendilerini bu uğurda feda eden isimsiz yüz binlerce genç. İşte hepiniz, hepiniz boşunaydınız Atam. Kurtardığınız vatan, hala zavallı askerlerimizle birlikte eriyip gidiyor.
 Çoğu meslekte zorunlu doğu hizmeti var. YAZIKLAR OLSUN! Doğu da değil miydi bizim ülkemizin bir parçası? Orası nasıl da zorunlu gidilmesi gereken bi yer halini aldı? Bana bunu sormayın Atam, ben size açıklayamam bunları. Gidin yapışın yakasına, o torpilcilerin, kayırıcıların ve türlü pisliğin dolaştığı o yere gidin, yapışın o herifin boğazına. Kenetleyin ellerinizi sorun hesabını
 '' Yıllarımı, yurdumun gençlerini verdiğim vatanı böyle mi koruyorsun başbakan '' diye sorun. Sorun bakalım cevap verebilecek cesareti var mı

ve beeen yine abartırım. özür dilerim buranın mutluluk yuvası misali bi blog olması gerekiyodu ama tutamadım kendimi yine. Umarım o iki asker bulunur da çıkarılır Suriye sularından. Yoksa bu gidişle savaş mı olur yine yutar mıyız bu durumu da bilemiyorum

10 yorum:

  1. Aslında siyaseti hiç sevmiyorum ama bir geri zekalı bile bu ülkeyi bu denli yaşanılmaz hale getiren piç kurusunun başbakan olduğunu çok iyi biliyor. Siyaset ve ülke gidişatı konu olunca çenem acayip düşüyor ve katlanılmaz bir velet oluyorum o yüzden bu yorumu burada kessem çok daha iyi olur o.o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. f.f.f. aynen benim de öyle bi sorunum var bkz. yukardaki felsefik mallanmalar

      Sil
  2. Tek diyebileceğim şu ki bu zincirleme bir reaksiyon. Öyle şakkadanak olmadı. Ülkenin başına on yıllardır niteliksiz insanlar geliyor, asırlardır NİTELİKLİ insanlar çöpe atılıyor. Ayrıca biz sadece ve sadece Atatürk'e borçlu değiliz bu vatanı. Bu vatanı millet kurdu. Biz Atatürk'ün lideri olduğu o millete borçluyuz. Atatürk hiç çıkıp da dedi mi BU ÜLKEYİ BEN KURDUM! diye. Kemikleri toprak olan bir insanın ardından konuşurken bile oturup bir düşünmeliyiz bence, Atatürk doğru olanı yaptı asla kibir kusmadı bu konuda. Şimdiyse biz adamcağızın adını kendi kibrimizle kirletiyoruz.
    Ayrıca şu var sheri. Dünyada durduramayacağın tek şey yıkımdır. Doğa yıkımı yapıma da çevirebilir, ama insanlar mutlak yıkımı gerçekleştirir.
    Ben aylardır göt yere düşünmüyorum yani kara kara. -o-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın sensei. de böyle giderse zıçtık. ne zaman olucak bilmiyorum ama ingilizce konuşamadıım için kafama silah dayanarak ölmek istemediğimden eminim =_=

      Sil
  3. Bu ülkenin insanlarından ve devletin başındaki rte. denen heriften de nefret ediyorum . Türkiye'de adalet 1938' de bitti. Ne kadar kan dökülse de anlamıyor hiç kimse. Sadece üzülüp hayatlarına devam ediyorlar. Tıpkı benim gibi. Eğer bu ülke için ölürsem eğer en mutlusu ben olurdum. Çok bilmiş gibi konuşmak istemem. Gecenin bi yarısı ebem ebem konuşuyorum bakma sen :/ Kola kafa yaptı -.-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana da ice tea aynı etkiyi yapıyo =_= ama sonuna kadar haklısın. en iyi ölüm bana göre de vatan için savaşırken ölmek. umarım o noktaya gelmeyiz, pek ümidim yok ama neyse

      Sil
  4. Öncesi "mutluluk yuvası misali blogları" sevmiyorum. Sadece laylaylom yapan, hayatındaki zırvalıkları anlatan, doğru düzgün bir konu hakkında birkaç kelime karalayamayan yazıların olduğu bloglar sıkıcı geliyor.
    Sonralıkla (?) ben Atatürk'ün yaptığı her şeyin boşa gittiğini düşünmüyorum. En azından şu güne dek kadınların da çalışması, okuması ve erkekler gibi özgürce yaşamasını sağladı. Geleceğin parlak görünmediği doğru... Sanki bu devletin hiçbir sorunu yokmuş gibi, kürtaja bulaştı bi' de o başbakan. Sen git de önce o bu açlık, işsizlik gibi sorunlara çare bul da ondan sonra "başbakanım" diye çık karşımıza.
    Bi'de her sene her sene başkan seçilmiyor mu yine, sinir oluyorum. Kim oy veriyor ki buna kim bilir kaç askerin kanı hiç durmadan dökülürken?
    Kusura bakma falan demeyeceğim bu sefer, çünkü ciddyim ve bunlar önemli meseleler. Böyle giderse bir geleceğimiz olmayacak, zira kadınların çalışmaması için elden ne geliyorsa yapılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. liselere bebek emzirme odasını konuyo diye sövüyodum ben, meğersem bizim zeka küpleri smsle hamile lise kızlarının velilerine kızınız hamile diye haber vericekmiş artık. gülsem mi ağlasam mı bilemedim lan. ben de bu yüzden boşa gittiğini düşünüyorum zaten. Adam ömrünü adadı bu millet için, sanki onunla dalga geçmek ister gibi tecavüz edilen kadınlar da doğursun napalım diyorlar şimdi.
      bence oy konusunda da bi hile olmalı artık. izmirde bile %35 olamaz. ve arkadaşlarımın %90 başbakandan nefret ediyorlar. imkanı yok yani her şehirde bu kadar akp oyunun
      zaten sadece kadınlar değil bu şekilde hiç bi genç çalışamıycak. sınav sistemine de zıçtılar çünkü tam oldu yani

      Sil
    2. Aynen ya, ben kime sorsam nefret ediyo'lar ondan ama her sene her sene kazanıyo'. Atatürk'le dalga geçer gibi "başkan" deniyor kendisine. Şu sms olayı zaten o kadar korkunç ki komik olmasına rağmen gülemiyorum. Komik desen komik değil, geleceğimiz çünkü. Kabus gibi.

      Sil
    3. zaten amaç kadınların okumamasını sağlamak, daha fazla da niyetlerini belli edemezlerdi zaten. neyseki biz kendimizi biliyoruz hiç birimiz o emzirme odalarına girmek zorunda kalmıycaz inş.

      Sil